REKLAMI GEÇ

Cankurtaran doğa kampı sona erdi

Cankurtaran doğa kampı sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Cankurtaran Doğa Kamplarında üçüncü ve son dönem de noktalandı.

/ DENİZLİHABER / 12 Eylül 2012 Çarşamba, 15:23

Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Cankurtaran Doğa Kamplarına Türkiye’nin dört bir yanından genç katılımcılar akın etti.

22 ilden toplam 200 kişinin katıldığı kamplar Cankurtaran Kamp Merkezinde yapılırken 3 dönem halinde gerçekleştirilen Cankurtaran Doğa Kamplarında; 1. dönem 04 – 11 Ağustos tarihleri arasında (16 – 17 yaş bayanlar), 2.döneme 27 Ağustos – 03 Eylül tarihleri arasında (16 – 17 yaş erkekler) 3. dönem 05 – 12 Eylül tarihleri arasında (16 -17 yaş erkekler) gerçekleştirildi.

Kampta, oryantiring, doğa yürüyüşü, sportif faaliyetler (futbol, badminton, voleybol, basketbol, masa tenisi, yüzme, vs.), halkoyunları, el sanatları, müzik, tiyatro gibi etkinliklerin yanı sıra; Pamukkale, Acıpayam, Marmaris gezileri yapılırken katılımcılara madde bağımlılığı ile afet ve acil yardım seminerleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı