REKLAMI GEÇ

Çardaklı sporcular bilek güreşinde Türkiye’yi dünyada temsil edecek

Çardaklı sporcular bilek güreşinde Türkiye’yi dünyada temsil edecek

Çardaklı sporcular Alperen Miraç Avcılar ile Hasan Duraman, Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’nde derece elde etti. Genç sporcular Türkiye’yi Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2021 Cumartesi, 10:01

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun tarafından düzenlenen ‘2021 Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri Tokat’ta devam ediyor. 58 ilden bin 127 sporcunun katıldığı şampiyonada kıyasıya mücadeleler yaşanırken, başarılı olanlar milli takıma seçilerek uluslararası müsabakalarda Türkiye’yi temsil edecek.

15 yaş altı yıldızlar, 18 yaş altı gençler, 20 yaş altı gençler ve büyükler kategorilerinde gerçekleşen şampiyonadan derece elde edin oyuncular Milli takıma seçiliyor.


Çardak’tan şampiyonaya katılan Çardak Belediyespor’un sporcularından Alperen Miraç Avcılar 45 kilogram 15 yaş kategorisinde sağ kolda Türkiye 2’ncisi sol kolda Türkiye 3’ncüsü oldu.

Bir başka sporcu olan Hasan Duraman ise 70 kilogram 21 yas altı gençler kategorisinde sağ ve sol kolda Türkiye 3’üncülüğü elde etti.

Sporcular bu başarılarıyla milli takıma seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı