REKLAMI GEÇ

DENİZLİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

DENİZLİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

“Eğitim her engeli aşar” kampanyasında başarılı olan ve ödüle layık görülen Denizli adına ödülü Vali Yavuz Erkmen aldı.

/ DENİZLİHABER / 29 Nisan 2011 Cuma, 15:25

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül himayesinde gerçekleştirilen, “Eğitim Her Engeli Aşar” kampanyasında 2. yıl değerlendirme toplantısı, 4 ülkenin devlet başkanlarının eşleri, iş, sanat, spor ve basın dünyasından davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nde gerçekleşen törene KKTC, Arnavutluk, Karadağ ve Gürcistan Cumhurbaşkanlarının eşleri, Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Denizli Valisi Yavuz Erkmen ile Ankara, İstanbul, Düzce, Samsun, Gaziantep, Kayseri, Sakarya, Kahramanmaraş, Hatay, Erzurum, Konya Valileri, İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, İş, spor ve basın dünyasının temsilcileri, sanatçılar, katıldı.

Hayrunissa Gül, “Eğitim her engeli aşar” kampanyasında yardımları bulunan, Ankara, İstanbul, Düzce, Samsun, Denizli, Gaziantep, Kayseri, Sakarya, Kahramanmaraş, Hatay, Erzurum, Konya, valilerine plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı