REKLAMI GEÇ

Bir turnuvada 69 madalya kazandılar

Bir turnuvada 69 madalya kazandılar

19. Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası’na Denizlili sporcuların başarısı damga vurdu. Denizli kazandığı 18 altın, 22 gümüş ve 29 bronz madalya ile genel klasmanda birinciliğe yerleşti.

/ DENİZLİHABER / 10 Eylül 2012 Pazartesi, 14:49

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate Federasyonu İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği 19. Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası’na Denizlili sporcuların başarısı damga vurdu.

Hasan Güngör Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 30 ilden 850 sporcunun katıldığı turnuvada Denizli’yi 13 takımda 71’ i bayan 156’ sı erkek toplam 227 sporcu temsil etti. Denizli kazandığı 18 altın, 22 gümüş ve 29 bronz, toplamda 69 madalya ile genel klasmanda birinciliğe yerleşerek karatede lokomotif illerden biri olmak için aday olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kulüpler sıralamasında ise ilk üç sırayı yine Denizli kulüpleri doldurarak büyük bir başarıya imza attı. Doğan Karate İhtisas Spor Kulübü birinci, Denizli Karate İhtisas Spor Kulübü ikinci, Aslan Spor Kulübü ve Altın Kuşak Spor Kulübü ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı