REKLAMI GEÇ

Denizli’yi ŞAMPİYON şehir ilan etti

Denizli’yi ŞAMPİYON şehir ilan etti

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Sekreter Yardımcısı ve Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Bilal Porsun, Denizli’nin Olimpik Gün koşusunda en fazla katılımı sağladığını belirterek, Denizli’yi şampiyon Şehir olarak tanımladı.

/ DENİZLİHABER / 25 Eylül 2012 Salı, 10:44

Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi kapsamında ilimizde bulunan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Sekreter Yardımcısı ve Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Bilal Porsun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Denizli’nin, 10 Haziran 2012 Pazar günü Türkiye’nin 8’i pilot 81 ilinde gerçekleştirilen Olimpik Gün Koşusunda 7 bin 100 katılımcıyla Türkiye’de ilk sıraya yerleştiğine değinen Porsun şampiyon şehrin müdürünü ziyaret ettiğini dile getirdi.

Porsun ayrıca, geçen sene Denizli’de ilkini gerçekleştirdikleri Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesinde 3 bin 600 kişiye eğitim verdiklerini ve bu sene bu sayının 4 bin 200’e çıkarıldığını söyleyerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’na Olimpik Gün Koşusu ile Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesindeki başarılarından dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı