REKLAMI GEÇ

Denizli 2 Türkiye 1 Avrupa şampiyonasına ev sahipliği yapacak

Denizli 2 Türkiye 1 Avrupa şampiyonasına ev sahipliği yapacak

Denizli 10 gün gibi kısa bir zaman diliminde Havalı Silahlar Pamukkale Türkiye Şampiyonası, Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası ve 11. Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonasına ev sahipliği yapacak.

/ DENİZLİHABER / 25 Haziran 2012 Pazartesi, 17:40

Sayısız grup, yarı final, final ve Türkiye şampiyonasının altından başarıyla kalkarak büyük organizasyonların değişilmez markası haline gelen Denizli 28 Haziran – 08 Temmuz 2012 tarihleri arasında Denizlili sporseverlere adeta spor ziyafeti sunacak.

Şampiyonaların ilki 11.Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası. Şampiyona 28 farklı ülkeden gelen sporcuların katılımıyla gerçekleşecek. 07 – 08 Temmuz tarihleri arasında Pamukkale’ de yapılacak müsabakalar Genç Bayanlar 4600 m, Genç Erkekler 9200 m, Büyük Bayanlar 9200 m ve Büyük Erkeklerde 13300 metre koşuları şeklinde gerçekleştirilecek.

Havalı Silahlar Pamukkale Türkiye Şampiyonası; 28 Haziran – 01 Temmuz tarihleri arasında EGS Kültür Merkezi ve Fuar Alanında Yıldız, Genç ve Büyükler (Erkek ve Bayan) kategorilerinde gerçekleştirilecek. Havalı Tabanca serisinde 222 sporcu ve Havalı Tüfek serisinde 154 sporcu sıralamayı rakiplerinin önünde bitirebilmek için birbirleriyle mücadele edecek.

Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası; 03 – 08 Temmuz 2012 tarihleri arasında Honaz, Çökelez ve Nikfer Dağlarında yapılacak. Daha önce Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonasına başarıyla ev sahipliği yaparak Türkiye Yamaç Paraşütünde önemli merkezlerden biri haline gelen Denizli Honaz Çökelez ve Nikfer Dağlarıyla yine göz dolduracak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, bütün spor dallarını Denizli’ ye tanıtmak, spor kültürünü benimsemiş, sporu seven kendiyle barışık insanların sorunsuzca bir arada yaşadığı bir toplum için çaba sarf ettiklerini söyleyerek, Denizli’de gerçekleştirilecek bu dev organizasyonlara tüm Denizlilileri davet etti.

Yorumlar

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 26 Haziran 2012, 08:57

BUNLARDA GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜMÜZÜN FARKIDIR.SON GİDEN MÜDÜRLERE SELAM OLSUN.SAYIN AHMET İBANOĞLU MÜDÜRÜMÜZ;ELLERİNE KALEMLERİNE,AĞZINA SAĞLIK,SEVGİLİ İL TEMSİLCİSİ ARKADAŞLARADA CANDAN TEŞEKKÜRLER.DENİZLİMİZE TURİMDE BÜYÜK KATKILARINIZ OLUYOR.ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı