REKLAMI GEÇ

Filenin küçük şampiyonları belli oldu

Filenin küçük şampiyonları belli oldu

Voleybol Küçük Erkekler – Küçük Kızlar müsabakaları sona erdi. Küçük Kızlar kategorisinde ODTÜ İlköğretim Okulu, Küçük Erkekler kategorisinde ise Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu şampiyon oldu.

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2012 Cuma, 11:57

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri bünyesinde gerçekleştirilen Voleybol Küçük Erkekler – Küçük Kızlar müsabakaları sona erdi. Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunda yapılan müsabakalarda 29 takımdan 232 sporcu katıldı.

Küçük Kızlar kategorisinde O.D.T.Ü İlköğretim Okulu ile Merkez İlköğretim Okulu arasında oynanan final müsabakasında O.D.T.Ü İlköğretim Okulu galip geldi ve bu kategoriyi ilk sırada bitirerek ilimizi grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

Küçük Erkekler kategorisinde ise Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu ile Çivril İsmail Özcan İlköğretim Okulu arasında yapılan final müsabakasında Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulunun galibiyetiyle noktalandı. Okulumuz bu galibiyetle ilimizi grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

Sporculara ödülleri final müsabakası sonrası yapılan ödül töreniyle verildi. Minik sporcular madalyalarını alırken çok heyecanlıydılar. Sporculara madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Tayfun Güven, Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Savaş Özcan, İlimiz Voleybol Hakemi Nurten Çağdaş’tan aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı