REKLAMI GEÇ

Pamukkale Karate Turnuvası başladı

Pamukkale Karate Turnuvası başladı

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği 19. Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvasının açılış seremonisi Hasan Güngör Spor Salonunda yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 8 Eylül 2012 Cumartesi, 13:20

Açılış seremonisine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan’ ın yanı sıra, Karate Milli Takımlar As Başkanı Ramazan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Haluk Tuncay ve Barış Baykal’ ın yanı sıra turnuvada mücadele eden 850 sporcu katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan seremoni açılış konuşmasının yapılmasıyla devam etti.

Seremoninin açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu “19.sunu düzenlediğimiz Pamukkale Karate Turnuvası’nda sizlerle birlikte olmaktan mutluluğunu yaşayarak hepinize hoş geldiniz diyorum. Denizli’nin Türk karatesinde lokomotif illerden biri olması için desteklerini eksik etmiyor. Bizi ulusal ve uluslararası arenada başarıyla temsil eden Karate Federasyonu ve Federasyon başkanına teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.

Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan ise Türk karatesinin geldiği noktasının kendilerini gururlandırdığını belirtirken karatenin Denizli’de sporcu sayısının en fazla olduğu branş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Delihasan, bu sene 850 kişiyle gerçekleştirilen Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvasının seneye Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate Federasyonunun destekleriyle daha da güzel bir Turnuva olacağını söyleyerek turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’ na; Türk sporu ve Türk karatesine verdiği hizmetlerden dolayı plaket verirken İl Müdürü İbanoğlu organizasyonda emeği geçenlere plaket verdi. Açılış seremonisi beden engelli bir karatecinin gösterisiyle son bulurken bütün spor salonu bedensel engelli sporcuyu ayakta alkışladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı