REKLAMI GEÇ

Denizli’de tenis heyecanı başladı

Denizli’de tenis heyecanı başladı

Pamukkale Tenis Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen 12 Yaş Avrupa Erkekler Nations Challenge Turnuvası açılış seremonisiyle başladı. Patek Genel Sekreteri Mehmet Ali Bayraktar, “Böylesine bir şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bütün sporculara başarılar diliyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2013 Perşembe, 17:36

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
Belarus, Bulgaristan, İtalya, Gürcistan, Litvanya, İspanya ve Türkiye’den 28 sporcunun katıldığı turnuva açılış seramonisiyle başladı. 28 Temmuz’a kadar sürecek mücadelede ilk ikiye girecek takımlar Antalya’da yapılacak Avrupa Yaz Kupası final turunda yarışma hakkı elde edecek. Turnuvada Türkiye’yi Baran Cengiz, Cihan Akay ve Ulaş Boran Ulusoy temsil ediyor.

Açılış töreninde konuşan PATEK Genel Sekreteri Mehmet Ali Bayraktar, “Daha önceki dönemlerde bir çok uluslararası şampiyonaya ev sahipliği yaptık. Yeni bir şampiyonada tenis severleri bir arada görmekten dolayı mutluyuz. Katılan bütün ülkelere ve sporcularına başarılar diliyorum” dedi. Seremoninin ardından turnuva Türkiye-Gürcistan karşılaşmasıyla başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı