REKLAMI GEÇ

Yaz okullarına 2 bin 596 öğrenci katıldı

Yaz okullarına 2 bin 596 öğrenci katıldı

Spor Genel Müdürlüğü ile Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün sporun tabana yayılması amacıyla hayata geçirdiği İl Spor Merkezleri noktalandı. 41 antrenör eşliğinde açılan yaz okullarına rekor katılım sağlanarak yaşları 5 ile 18 arasında değişen 2 bin 596 öğrenci katıldı.

/ DENİZLİHABER / 11 Eylül 2012 Salı, 12:43

İl Spor Merkezleri, çocukları ve gençleri spora kanalize etmek, sporu sevdirmek, alkol, sigara, uyuşturucu kumar gibi kötü alışkanlıklardan korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hoş görülü, arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi, güzeli takdir edebilen, saygılı, kurallara riayet eden, erdemli elit sporcuları yetiştirmek, sporun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak, Türk sporuna ve spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak için açıldı.

İl Müdürlüğünün konusunda uzman 41 antrenör eşliğinde açtığı yaz okullarına bu sene rekor katılım sağlanarak yaşları 5 ile 18 arasında değişen 2596 öğrenci kayıt oldu. Ücretsiz olan spor okullarında öğrencilere malzemeler de dağıtıldı. İl spor merkezlerinde bu sene; avcılık ve atıcılık, atletizm, basketbol, badminton, bisiklet, boks, cimnastik, dans, eskrim, güreş, halter, hentbol, judo, karate, masa tenisi, okçuluk, taekwondo, tenis, voleybol ve yüzme branşlarında kurslar verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı