REKLAMI GEÇ

Hayata Pas Ver KKTC’de ikinci oldu

Hayata Pas Ver KKTC’de ikinci oldu

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut tarafından, suça karışabilecek çocukları topluma kazandırılmasını amacıyla hayata geçirilen ‘Hayata Pas Ver Projesi’ kapsamındaki turnuvaya katılan futbolculardan oluşturulan karma futbol takımı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) düzenlenen Gündüz Tekin Onay Uluslararası Minikler Futbol Turnuvası’nda, 30 takım arasından ikinci oldu.

/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2013 Salı, 11:25

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
KKTC’nin Lefkoşe kentinden düzenlenen Gündüz Tekin Onay Uluslararası Minikler Futbol Turnuvası’na Türkiye başta olmak üzere Irak, Azerbaycan ve Türkmenistan’dan toplam 30 takım katıldı. Turnuvaya Denizli’den de ‘Hayata Pas Ver Projesi’ içinde yer alan takımlarda oynayan futbolcu çocuklardan oluşturulan karma futbol takımı katıldı. Dört gün süren turnuvada, Konya Futbol Antrenörleri Altyapı Takımı birinci, Hayata Pas Ver Takımı ise turnuvanın ikincisi oldu. Üçüncülüğü ise Antalya Futbol Antrenörleri Altyapı Takımı kazandı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu verdi.

KKTC’ye futbol takımının başkanı olarak giden Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Bekir Doğrusoy, turnuvada Denizli’ye en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, “Hayata Pas Ver Projesi’nin karma takımı olarak turnuvada iyi mücadele edip, ikinci olduk. Uluslararası bir başarı elde etiğimiz için mutluyuz” dedi.

HAYATA PAS VER PROJESİ
Denizli’de, bu yıl ocak ayında hayata geçirdien ‘Hayata Pas Ver Projesi’yle ailesinin maddi durumu iyi olmayan 10-15 yaş arasındaki yetenekli 220 öğrencinin katılımıyla 20 futbol takımı oluşturulup, turnuva düzenlendi. Lig usulü oynan karşılaşmalarla şampiyon takım futbolcuları, ünlü futbolcularla tanışma olanağı bulurken, aileleri de bilimsel olarak değerlendirmeye alındı. Çocukların suça karışmalarını önlemeyi ve toplumun bir parçası oldukları hissini uyandırmayı amaçlayan proje kapsamında Murat Boz, Ajda Pekkan gibi pek çok ünlü isim konserler düzenledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı