REKLAMI GEÇ

Furkan karatede Türkiye ikincisi oldu

Furkan karatede Türkiye ikincisi oldu

Türkiye Minikler Karate Şampiyonası’na katılan Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Furkan Kara Türkiye 2.si oldu.

/ DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2012 Cuma, 15:38

Türkiye Karate Federasyonu’nun 6-7-8 Temmuz tarihinde Gümüşhane’de düzenlediği Türkiye Minikler Karate Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya katılan Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Furkan Kara Türkiye 2.si oldu. Furkan Kara beraberinde Vali Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu karate antrenörü milli sporcu Doğan Deveci ve Okul Müdürü Mithat Sakman ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül’ ü makamında ziyaret etti. Türkiye minikler 2.si olan Kara “Zamanımızı değerlendiriyoruz çalışmaya devam edip daha iyi yerlere geleceğiz” diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, öğrencilik yıllarında kendisinin de savunma sporları ile ilgilendiğini belirtti. Akgül “Sizler çok şanslısınız. Bizler her türlü imkansızlıklar içerisinde, beton zeminlerde, buz gibi salonlarda çalışırdık. Sizlerin bu kadar imkana sahip olmanızdan dolayı çok mutluyum” diye konuştu. Akgül, konuşmasının ardından Türkiye Minikler Karete 2.’si Furkan Kara’yı tebrik ederek hediyeler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı