REKLAMI GEÇ

Genç raket Buse’den Olimpiyat sözü

Genç raket Buse’den Olimpiyat sözü

Masa Tenisi milli takım kampına davet edilen Denizli sporcularından Buse Elver GSİM İl Müdürü İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Buse, İbanoğlu’na olimpiyatlara katılma sözü verdi.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2013 Cumartesi, 12:30

28 Ocak – 08 Şubat 2013 tarihlerinde Aksaray’da yapılacak masa tenisi milli takım kampına çağrılan 2001 doğumlu Buse Elver, antrenörü Bahri Kaya ve babasıyla birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret ederek hem şampiyonluk hem de olimpiyatlara katılıp başarılı olma sözü verdi.

Doğan Demircioğlu İlkokulu 6. sınıf öğrencisi olan Buse, 2012 yılı masa tenisi yıldızlar kategorisinde il birincisi oldu. Masa Tenisi Federasyonu tarafından 2020 olimpiyat kadrosunun hazırlıkları kapsamında yapılacak kampta başarılı masa tenisçileri arasına adını yazdıran genç sporcu, kamp öncesi İl Müdürü İbanoğlu’na hedeflerini anlattı.

En büyük hedefinin 2020 olimpiyat oyunlarına katılıp madalya almak olduğunu söyleyen Buse, 18–21 Mayısta İzmit’te yapılacak Minikler Türkiye Şampiyonası’nda da ferdi olarak yarışıp Türkiye Şampiyonu olmak istediğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı