REKLAMI GEÇ

Denizlili Sıla, Kadın Futbol Milli Takımı kadrosuna alındı

Denizlili Sıla, Kadın Futbol Milli Takımı kadrosuna alındı

Horozkent kadın futbol takımının oyuncusu Buldanlı futbolcu Sıla Eldireklioğlu, en büyük hayali olan Milli formaya kavuştu. Aday kadroda iyi performans gösteren Sıla, U-17 takımının Hırvatistan ile yapacağı karşılaşmanın kadrosuna alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2021 Cuma, 13:03

Horozkentspor Kadın Futbol takımında forma giyen Buldanlı Sıla Eldireklioğlu, Milli formayı giyecek. Geçtiğimiz günlerde Milli takım aday kadrosuna çağrılan ve burada gösterdiği başarılı performansın ardından U-17 kadın milli takım kadrosuna alınan Sıla Eldireklioğlu, hazırlık kampıyla birlikte ilerleyen günlerde Hırvatistan ile oynanacak maç kadrosuna alındı.

Sıla’nın elde ettiği başarıdan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Mügan ve Veli Eldireklioğlu “Sıla bizim ve Buldan’ın gururu oldu. Kızımız okul ve spor yaşantısını büyük bir başarıyla birlikte götürüyor. Bundan da ayrıca sevinç duyuyoruz. Milli formayı giyecek olmasından dolayı anne ve baba olarak onur duyuyoruz. İnşallah Milli takımımızda da başarılı olur. Evladımızla birlikte tüm sporcularımıza üstün başarılar dileriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı