REKLAMI GEÇ

Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcularından oluşan Kata Kadın Ümit Milli Takımı, gümüş madalya kazandı

Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcularından oluşan Kata Kadın Ümit Milli Takımı, gümüş madalya kazandı

Avrupa Karate Federasyonu’nun (EKF) Finlandiya’nın Tampere kentinde düzenlediği 48’nci Ümitler ve U21 Avrupa Karate Şampiyonası’nda Denizlili sporcular tarih yazdı. Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcularından oluşan Kata Kadın Ümit Milli Takımı finale yükseldi, gümüş madalya kazandı. Başkan Zolan, “İyi ki varsınız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2021 Cumartesi, 19:31

Finlandiya’nın Tampere kentinde devam eden 48’nci Ümitler ve U21 Avrupa Karate Şampiyonası’nda, Damla Su Türemen ile göğsü kabaran Denizli, bugün bir mutlu haber daha aldı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcuları Damla Su Türemen, Peri Koyuncu ve Aslı Başak Pehlivan’dan oluşan Kata Kadın Ümit Milli Takımı, takım halinde Avrupa ikincisi oldu.

Finalde tatamiye İtalya’ya karşı çıkan milli takım Türkiye’ye gümüş madalya kazandırdı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Tebrikler kızlar, iyi ki varsınız” dedi. Başkan Zolan şunları söyledi:
“Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı sporcularımız Damla Su Türemen, Peri Koyuncu, Aslı Başak Pehlivan ve antrenörümüz Muhammet Kaya’dan oluşan Karate Kata Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası’nda gümüş madalya almaya hak kazandı. Tebrikler kızlar, iyi ki varsınız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı