REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor kampa girdi

Kızılcabölükspor kampa girdi

Denizli’nin, Spor-toto 3. Ligdeki yeni temsilcisi sarı kırmızılılar Kızılcabölük’te kampa girdi.

/ DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2013 Cuma, 12:44

Spor-toto 3.Ligde top koşturacak olan Kızılcabölükspor, kampa girdi. Kulüp müdürü Ali Kemal “10 Temmuz ‘da Denizli Şirinköy tesisinde başlayan sezon çalışmamız, 18 Temmuz 2013 günü Kızılcabölük’te başlayan kampla devam edecek”dedi.

Kızılcabölüksporlu futbolcular , Kızılcabölük’te taraftar gurubu “Mekikler” tarafından yoğun bir tezahüratla karşılandı.

Teknik Direktör Hasan Şermet, kaleci antrenörü Ali Müslüm Oğraş, yardımcı antrenörler Seyfettin Kurtulmuş ve Serkan Görgeç gözetiminde çalışacak olan Kızılcabölüksporlu futbolcular, akşam antrenmanını Tavas Şehir stadında yaptı.

Teknik direktör Hasan Şermet, “Ay sonuna kadar Kızılcabölük’te devam edecek olan kamp süresince sabah antrenmanlarını Karahisar Stadında, akşam antrenmanlarını Tavas stadında yapacağız. Sabah antrenmanı saat:8.00’de akşam antrenmanları da saat 18.00’de başlayacak” diye konuştu.

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölük’ün Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı 950 rakımlı ve Denizli’ye göre 8-9 derece daha serin iklime sahip bir bede olduğunu vurgulayarak, “Kızılcabölük, doğal klima güzergâhında bulunması münasebetiyle göğüs ve astım hastaları ile yaşlıların tercih ettiği bir yerleşim yeridir. Kızılcabölük, Denizli ’nin akciğeridir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı