REKLAMI GEÇ

Denizli’nin Gururu Ayşe Ebrar Ege Yıldızları’na transfer oldu

Denizli’nin Gururu Ayşe Ebrar Ege Yıldızları’na transfer oldu

Ayşe Ebrar Alvan Hokey Süper lig Takımlarından Ege Yıldızlarına transfer oldu, Denizli’de hokey tarihine geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2022 Perşembe, 15:56

2007 doğumlu oyuncu, hokey yıldızlarını keşfediyor projesi kapsamında Milli Takım Antrenörü Muharrem Hasdemir’in dikkatini çekti. Kulübün alt yapısına alınarak U14 ve U16 takımlarında başarı merdivenlerini hızla aşan Ayşe Ebrar, Süper Lig kadrosuna alındı.

Milli Takım Antrenörü Muharrem Hasdemir, Ayşe Ebrar’ın saha içinde ve dışında çalışkan ve örnek bir karakter olduğunu belirterek, “Denizli’den böyle bir sporcuyu kazandığımız için gururluyum. Ayşe gelişime açık bir sporcu. İnşallah hayalleri olan Milli Takım hedefinide gerçekleştirecektir” diye konuştu.

Başarılı sporca Eyşa Ebrar Alvan ise çok mutlu olduğunu belirterek, “Takımın başarısı için elimden geleni yapmak için sürekli mücadele edeceğim. Desteklerinden dolayı hocalarım ve aileme sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

AYŞE EBRAR ALVAN KİMDİR?
2007 Tavas doğumlu olan Alvan, Sait Kalaycıoğlu Ortaokulu’nda okurken hokeyle tanıştı. Ortaokulu dereceyle bitiren Alvan, Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’nde öğrenim görüyor. Profesyonel sporcu kategorisinde spor yaşantısını sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı