REKLAMI GEÇ

Onlar Denizli’nin gururu oldu

Onlar Denizli’nin gururu oldu

Tan Spor Kulübü Masa Tenisi Kız Takımı, 18 takımla yaptığı mücadele sonucu üçüncü olarak Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil etmeye hak kazandı.

/ DENİZLİHABER / 24 Ekim 2012 Çarşamba, 11:14

20–21 Ekim 2012 tarihlerinde İzmir’de yapılan masa tenisi yıldızlar B grubu şampiyonasında Tan Spor Kulübü Masa Tenisi Kız Takımı 18 takımın katıldığı yarışmada üçüncü olarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Yıldızlar kategorisinde minikler kız takımıyla mücadele eden Tan Spor Kulübü’nün minik sporcuları İzmir, Kütahya, Konya, Aydın, Denizli, Antalya, Isparta, Uşak, illerinden katılan güçlü rakiplerle mücadele etti.

Türkiye genelinde, Masa tenisi Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan 24 takımdan birisi olan Tan Spor Kulübü, Denizli’ye Türkiye derecesi kazandırmayı hedefliyor.

Antrenör Bahri Kaya önderliğinde çok sıkı çalıştıklarını ifade eden Tan Spor Kulübü Başkanı Tevfik Tan, minikler ve yıldızlar kategorilerinde ki sporcuları ile geleceğe yatırım yaptıklarını, masa tenisi sporunun sevilmesi ve yaygınlaştırılması için çalışmalar yaptıklarını, ilerleyen dönemlerde gücüne güç katan takımdan büyük başarılar beklediklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı