REKLAMI GEÇ

Hazırlık maçı 0-0 bitti

Hazırlık maçı 0-0 bitti

Denizli’nin 3. Lig temsilcisi Kızılcabölükspor, Nazilli Şehir Stadında hazırlık maçı yaptı. 2.lig ekibi Nazillispor ile 3. Lig ekibi Kızılcabölükspor karşılaşması 0-0 biterken, her iki takım teknik direktörünün ellerindeki tüm futbolculara şans tanıdı.

/ DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2013 Pazartesi, 12:33

Kızılcabölükspor, Nazilli Şehir Stadında, 2. Lig temsilcisi Nazillispor ile hazırlık maçı oynadı. Maçı, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Nazilli spor başkanı Hilmi Volaka, Kızılcabölükspor başkanı Osman Duran ve her iki takımın yönetim kurulu üyeleri izledi.

Nazillispor teknik direktörü Armağan Turhan; “Çok koşan, seyirciyi coşturan bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Elimizde eşdeğer 2 takım çıkaracak futbolcu var. Taraftarlarımızla elele vererek takımı şampiyon yapmak için gayret edeceğiz”dedi.

Kızılcabölükspor teknik direktörü Hasan Şermet ise “Kızılcabölük’te verimli bir kamp geçirdik. Genç bir takım yarattık. Birbirinden değerli ve kabiliyetli gençlerimiz tatlı bir rekabet içinde. Yapacağımız hazırlık maçlarıyla takımımızın oyun sistemi oturacak. Nazilli spor önünde verdikleri mücadeleden memnunum eksiklerimizi gördük, bunları telafi edeceğiz, takımımız oturduğunda oynadığı oyunla dikkati çekecek”diye konuştu.

Çok sayıda futbolseverin izlediği dostluk maçı, 0-0 bitti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı