REKLAMI GEÇ

Denizli’nin Sultanları şampiyon

Denizli’nin Sultanları şampiyon

Denizli Belediyespor, Isparta Üniversitesi’ni 3-0 yenerek, grup şampiyonluğunu garantiledi. Gümüşler’deki, Vali Recep Yazıcıoğlu spor salonunda oynanan maçta, kırmızı beyazlılar setleri 25-17, 26-24 ve 28-26 aldı.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2012 Pazartesi, 14:57

Bölgesel Lig Bayan S Grubu’nda mücadele eden Denizli Belediyespor, 6’da 6 yaptı ve grup şampiyonluğunu garantiledi. Pazar günkü maçta takipçisi Isparta Üniversitesi’ni 3-0 yenen kırmızı beyazlılar, en yakın  rakibine 4 puan fark atarak, rahatladı.

Ligde son iki maçı kalan Denizli Belediyespor Antrenörü Osman Kartop, zorlanmalarına rağmen kazanmayı bildiklerini söyledi. Kartop, ‘ Rakibimiz için bizim maç, grup liderliği için son şanstı. Kazansalardı lider olacaklardı. Bu nedenle zorlu ve çekişmeli bir maç oldu. Takım kaptanımız İrem’in sol dizinden sakatlanıp çıkması, gücümüzü ve takım arkadaşlarını olumsuz yönde etkiledi. İrem’e ‘geçmiş olsun’ diyoruz. Her şeye rağmen set vermeden kazanmak çok güzel. Bu sonuçla gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantiledik’ dedi. Grubun diğer maçında ise Uşak Banaz Sanayi, Afyonkarahisar Belediyespor’u 3-0 yendi.

Denizli Belediyespor, 26 Şubat 2012 Pazar günü, ligde 3 puanla 4.sırada bulunan Afyon Karahisar Belediyespor ile Afyon’da karşılaşacak. Isparta Üniversitesi ise Uşak Kapaklarspor’u ağırlayacak. Uşak Banaz Sanayispor ise ‘Bay’ takım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı