REKLAMI GEÇ

Denizlispor elendi Denizli Belediyespor bir üst turda

Denizlispor elendi Denizli Belediyespor bir üst turda

Denizlispor kendi evinde Dardanelspor’u konuk etti. Karşılaşma 2 – 1 Dardanel üstünlüğü ile bitti. Denizli Belediyespor ise deplasmanda Uşak Belediyespor’u 10-1’lik skorla farklı yendi. Horoz kupadan elendi. Yavru Horoz yoiuna devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 27 Eylül 2012 Perşembe, 15:15

Denizli takımları kupa mücadelesinde. Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur maçlarında Denizlispor kendi evinde Dardanelspor’a 2 – 1 yenilerek elendi. Denizli Belediyespor ise deplasmanda rakibi Uşak Belediyespor’a fark attı. Belediyespor rakibini 10 – 1 yenerek bir üst tura çıktı.

DENİZLİSPOR 1 –  DARDANELSPOR 2

Saat 14.30’da başlayan ve Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanan maçı Hakan Akmısır yönetirken, yardımcılıklarını Ulaş Aksoy ve Mustafa Han yapıyor. Denizlispor rakibi Dardanelspor’a karşı maça Ozan, Özgür, Berkay, Erhan, Sacko,Erdem, Yasin, Eric, Özgürcan ve Muhammed ilk onbiri ile başladı. Halen devam eden maçta Denizlispor 12. dakikada Özgürcan’ın ayağından gelen golle 1- 0 üstün durumda. Karşılaşmanın ilk yarısı bitti ve Denizlispor ilk yarıyı 1 – 0 önde kapattı. Kaşılaşmanın ikinci yarısı başladı. Muhammed’in yerine Yenal 46. dakikada oyuna dahil oldu. Dardanelspor  69. dakikada İlhan’ın attığı golle beraberliği yakaladı. 1 – 1 . Dardanelspor ikinci golü buldu. Gol 73. dakikada Erhan’ın ayağından geldi. Denizlispor’da 61. dakikada Erdem’in yerine Mehmet oyuna girdi. 75. dakikada ise Denizlispor’da Yasin’in yerine Emrah oyuna dahil oldu.  Karşılaşma 2 – 1 Dardanelspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Böylece Denizlispor kupada elendi, rakibi Dardanel bir üst tura çıktı.

UŞAK BELEDİYESPOR 1 – DENİZLİ BELEDİYESPOR 10

Yine saat 14.30’da Uşak Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmanın hakemi Cihan Burgan, Burgan’ın yardımcılıklarını ise Çağdaş Çallıoğlu ile Murat Ergin Gözütok yapıyor. Denizli Belediyespor rakibi Uşak Belediyespor’a karşı 3-0 üstün durumda. Denizli Belediyespor’un gollerini 4. dakikada Süleyman Olgun, 5. dakikada Samet, 24. dakikada ise İbrahim Çelik kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı bitti ve Denizli Belediyespor ilk yarıyı 3 – 0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı. Denizli Belediyespor 48. dakikada Kadir, 50. dakikada Fatih’in golleriyle 5 – 0 önde. 55. dakikada Fatih kendisinin ikinci Denizli Belediyespor’un altıncı golünü attı. 60. dakikada yine Fatih sahnede. Hat-trick yapan Fatih takımını böylece 7 – 0 öne geçirdi. 69. dakikada Uşak’ın karşılaşmadaki şimdiye kadar attığı tek gol Kazım’ın ayağından geldi. 7 – 1. Dakika 85. Süleyman’ın ikinci Denizli Belediyespor’un 8. golü geldi. Dakika 88. yine Süleyman sahnede maç 9-1 oldu. Karşılaşmanın son golü uzatmada Salim’in ayağından geldi ve karşılaşma Denizli Belediyespor’un 10 – 1 üstünlüğü ile sona erdi. Böylece Denizli Belediyespor bir üst tura yükseldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı