REKLAMI GEÇ

Teknik adamlar rakipleri değerlendirdi

Teknik adamlar rakipleri değerlendirdi

Ziraat Türkiye Kupası 2. Turda Denizlispor’a Dardanelspor çıkarken, Denizli Belediyespor’un rakibi ise Uşak Belediyespor oldu. Peki her iki takımında kurmayları kuraları nasıl değerlendirdi?

/ DENİZLİHABER / 21 Eylül 2012 Cuma, 13:17

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur kura çekimi Olimpiyatevi’nde yapıldı. Denizlispor’a Dardanelspor çıkarken, Denizli Belediyespor’un rakibi ise Uşak Belediyespor oldu. Denizlispor rakibiyle kendi evinde, Denizli Belediyespor ise deplasmanda oynayacak. Peki her iki takımında kurmayları kuraları nasıl değerlendirdi?

Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu
“Kurada Dardanelspor’un çıkması bizim için iyi oldu. Bana yabancı bir takım değil. Bende bu takımda iki yıl görev almıştım. Dardanelspor, şu an için düşüşte olsa da, Dardanelspor, Türk futboluna çok değerli oyuncalar kazandıran alt yapısına önem veren bir kulüptür. Halen Süper Lig’de görev yapan birçok oyuncunun yetiştiği kulüp Dardanespor’dur. Bu anlamda genç kadrosu ile her zaman dikkat edilmesi gereken bir takım. Ciddiye almamız lazım. Amacımız Dardanespor’u yenerek bir üst tura çıkmak olacak. Kupadaki asıl amacımız da gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Dardanel maçında ligde oynatmadığımız oyuncularımızı değerlendirebiliriz”

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan
“Kupada Uşak Belediyespor’un çıkması dışarıdan bakıldığında iyi bir kura gibi görünüyor. Ama kupa maçları her zaman sürprizlere gebedir. O yüzden dikkat etmemiz gerekir. Onlarda 3. ligi hedefledikleri için iddialı bir takım görüntüsü veriyorlar. Bizim öncelikli hedefimiz ligde Konya’da Anadolu Selçukluspor’la yapacağımız maç. Bu maçtan sonra hafta içi yapacağımız kupa maçını düşünebiliriz. Ligde görev veremediğimiz oyuncularımızı Uşak karşısında oynatabiliriz. Favori biziz. Ama söylediğim gibi kupada dikkat emek gerekir. Bizde kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek amacındayız”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı