REKLAMI GEÇ

Denizli’yi Adanalılar bastı

Denizli’yi Adanalılar bastı

Denizli sokakları sabah saatlerinden itibaren mavi lacivert formalı Adana Demirspor taraftarları tarafından adeta kuşatıldı. Bank Asya’ya yükselmek için final maçına çıkacak olan Adana Demirsporlu binlerce taraftar Denizli’ye geldi.

/ DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2012 Perşembe, 16:33

Denizli Bank Asya’ya yükselme maçlarına ev sahipliği yapıyor. Büyük final bu akşam Denizli Atatürk Stadyumu’nda Adana Demirspor ile Fethiyespor arasında oynanacak.

İki güçlü ekibin saat 19.00’da başlayacak karşılaşması öncesi taraftarlar yavaş yavaş Denizli’ye gelmeye başladı. İkişer maç yaparak rakiplerini eleyip finale kalan iki takımdan biri bugün Bank Asya 1. Ligi’ne çıkacak.

Sabahın erken saatlerinden itibaren zorlu karşılaşma için takımlarına sahip çıkmak üzere Denizli’ye gelmeyi başlayan Adana Demirsporlu taraftarlar şimdiden maçın havasına girdi.

Kent merkezinde dolaşarak maç saatini bekleyen binlerce Adana Demirsporlu taraftar zaman zaman tempo tutup, sloganlar atarak ilginç görüntüler oluşturuyor.

Öte yandan Denizli Emniyet Müdürlüğü de maç için alarmda. Maç sonrası yaşanabilecek taşkınlıklara karşı Denizli Emniyet Müdürlüğü Atatürk Stadyum’un da yoğun güvenlik önlemleri alacak. Çok sayıda polisin görev yapacağı karşılaşma ve sonrasında tatsız olayların yaşanmaması için polis, deyim yerindeyse kuş uçurtmayacak.

Yorumlar

Alp Ayhan   -  Bağlantı 2 Haziran 2012, 17:05

iki milyonluk büyükşehir, müsade edin de öyle olsun. Onlar kendilerine ayrılan yarıyı Denizlililerin desteğiyle bizler ise tamamen FETHİYELİLERLE doldurduk. Ne Denizli taraftarının yaptıkları ne de Denizli yönetiminin yaptıkları yakıştı. Kapalının sesin yankılandığı üst bölümün tamamını ADSye vermenizi e maç boyunca FETHİYEMİZE küfürler etmenizi unutmayacağız. Bizler FETHİYELİYİZ ve BEŞKAZALIYIZ bize yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmayız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı