REKLAMI GEÇ

Denizli’yi temsil yeteneğine sahip yeni bir futbol kulübü için kollar sıvandı

Denizli’yi temsil yeteneğine sahip yeni bir futbol kulübü için kollar sıvandı

Denizli’nin iş insanı Yavuz Cinkaya, kolları sıvayarak yeni bir futbol kulübün kurulması ve kente kazandırılması için çalışma başlattı. Cinkaya’nın ekibinde güçlü isimler var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2024 Pazar, 11:16

Denizlili iş insanı ve Denizlispor’un eski yöneticilerinden olan Yavuz Cinkaya, Denizli’nin yeni bir takımını süper lige taşımak ve Denizli’nin adını spor alanında da duyurmak için genç, dinamik ve motivasyonu yüksek Denizlili genç iş insanlarıyla bir araya geldi.

Hedefleri Denizli’yi tekrar süper ligde temsil edecek bir futbol kulübü kurmak olan genç iş insanları, bu konudaki çalışmalarında ise sona geldi.

Sıfırdan özellikle sağlam bir altyapı ve mali disiplin ile bir futbol kulübü açma ve önümüzdeki yıllarda süper ligde mücadele etmek için çalışmalarına başlayan Yavuz Cinkaya’nın yanında ise şu isimler yer aldı: “Serkan Başbuğ, Uğur Başbaşlıoğlu, Burak Özsaraç, Samet Baştürkmen, Burak Gün, Erkan Tıkıroğlu, Levent Çaputçu, Emre Eryılmaz, Kemal Sarıkaya, Berhan Gökşin, Kemal Sözkesen, Nuri Kabukçu, Alper Şahin, Yaşar Kımıl, Ersin Uyar, Serkan Turhan, Onur Akay, Cemal Can Sirkeci, Mustafa Acar, Savaş Tatar, Arel Şahin, Melih Kansız, Mesut Can Özer, Zafer Katrancı, Fatih Özdemir, Berkant Bayram.“

Yorumlar

Erdal Akhan   -  Bağlantı 19 Şubat 2024, 00:41

Madem kendinize çok güveniyorsunuz, Denizli sporun başına gecin, bütün Denizlinin saygısını kazanır ve denizli size her türlü yerlere getirir ve her zaman arkanızda olur.

Şenol ÖZKUL   -  Bağlantı 18 Şubat 2024, 19:24

ÇOK iyi kadro Denizlispor u devralın

Kudret uzunoğlu   -  Bağlantı 18 Şubat 2024, 16:09

Önemli olan DENİZLİSPOR un başına geçip başarılı olmak
Yaşasın DENİZLİSPOR

Muhlis Dülgeroğlu   -  Bağlantı 18 Şubat 2024, 12:32

Spor kulüpleri tarihleriyle vardır. Başarıları kadar zor zamanları da olabilir. Daha önceleri yakınlarınız Denizlispor’un başarılarını yaşadı. Önemli olan sizin şimdi zor olanı yapmanız. Denizlispor’u yaşatmanız. YAŞASIN DENİZLİSPOR!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı