REKLAMI GEÇ

Fenerbahçe kalesinde bir Denizlili: Oytun Özdoğan

Fenerbahçe kalesinde bir Denizlili: Oytun Özdoğan

Denizli’nin yetiştirdiği genç futbolculardan kaleci Oytun Özdoğan, bu sezon Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıktı, Ziraat Türkiye Kupası’nda Karacabey Belediyespor’a karşı kalesini korudu. Göz dolduran bir performans ortaya koyan Oytun, hocası Erol Bulut’tan da tam not aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2020 Perşembe, 11:26

Fenerbahçe dün evinde Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Karacabey Belediyespor’u ağırladı. Maçın 28. dakikasında Fenerbahçe kalecisi Altay ceza alanı dışında topu elle kontrol etti, kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

OYTUN ŞANS BULDU
Altay’ın kırmızı kart görmesi, maça yedek soyunan kaleci Oytun Özdoğan için şans oldu. Kaleyi Altay’dan devralan Oytun Özdoğan, 60 dakika oyunda kaldı, başarılı bir performans gösterdi. Bu sezon Süper Lig’de 4 kez kadroda şans bulan, ancak süre alamayan kaleci Oytun, ilk kez oyuna dahil oldu.

DENİZLİLİ GENÇ YETENEK OYTUN
Fenerbahçe’nin kalesini koruyan ve sergilediği performans ile güven veren Oytun, Denizlili bir futbolcu.

1998 Denizli doğumlu olan 1.98 boyundaki Oytun Özdoğan, Denizli’de yetişti. 2014-2015 sezonunda Sarayköyspor’dan bedelsiz olarak Fenerbahçe altyapısına transfer olan Oytun, U17, U19 ve U21 takımlarında forma giydi, milli takımda görev aldı.

A TAKIMA YÜKSELDİ
2018-2019 sezonunda Orduspor’a kiralık olarak gönderilen Oytun, yarım sezon oynadıktan sonra ara transferde yeniden yuvasına döndü. Altyapıda forma giymeye devam eden Oytun, performansı ile göz doldurdu, 2019-2020 sezonunda A takıma yükseldi.

Süper Lig’de bu sezon 4 kez kadroya girmeyi başaran Oytun, hiç süre alamamıştı. Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında şans bulan Oytun, bu sezon ilk kez forma giymiş oldu.

HOCASINDAN TAM NOT ALDI
Maç sonrası değerlendirme yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, “İyi bir performans gösterdi. Oytun’a güvenimiz sonsuz. Hafta sonu büyük ihtimalle kalemizde Oytun olacak” dedi.

Yorumlar

Yanlış Haber   -  Bağlantı 17 Aralık 2020, 12:03

Haberi yazan arkadaş yanlış yazmış. Oytun sarayköyspor’da hiç oynamadı. Oytun Denizli Büyükşehir Belediyespor’un oyuncusuydu. Denizli Büyükşehir Belediyespor daha sonra Sarayköyspor 1926 olarak isim değiştirildi ve kayboldu gitti…

soru yorum   -  Bağlantı 17 Aralık 2020, 11:32

Tebrik ediyoruz, YAŞA FENERBAHÇE.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı