REKLAMI GEÇ

Futsal Denizli şampiyonları belli

Futsal Denizli şampiyonları belli

Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Futsal İl Birinciliği maçları final karşılaşmaları ile tamamlandı. 11 genç kız takımı, 39 genç erkek takımı olmak üzere toplam 600 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvanın birincileri belirlendi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2013 Pazar, 09:30

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Genç Erkekler ve Genç Kızlar Futsal Müsabakaları çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuva 11 genç kız takımı, 39 genç erkek takımı olmak üzere toplam 600 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Kredi Yurtlar Kurumu Spor Salonu’nda yapılan final maçları sonunda Genç Kızlarda şampiyonluğa Bozkurt Spor Lisesi ulaştı. İkinci Anafartalar Lisesi, üçüncü ise Servergazi İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi oldu. Bu sonuçların ardından birinci olan okul ilimizi yarı finallerde temsil etme hakkı kazandı.

Genç Erkeklerde şampiyonluğa Anafartalar Lisesi ulaştı. Nalân Kaynak Anadolu Lisesi ikinci sırayı alırken Özel Servergazi Anadolu ve Fen Lisesi üçüncü oldu.

Dereceye giren okullara düzenlenen tören ile kupa ve madalyaları verildi. Şampiyon olan takımların kupa ve madalyalarını veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu tüm sporcuları mücadelelerinden dolayı kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı