REKLAMI GEÇ

Gençlik Spor, evinde kazandı

Gençlik Spor, evinde kazandı

Denizli Gençlik Spor Kulübü Erkekler Basketbol Takımı evinde konuk ettiği güçlü rakibi İzmirspor’u seyircisinin büyük desteği ile 78 -75 mağlup etti. Takım oyuncuları galibiyeti Avustralya’da bulunan Başkanları Nevruz Akan’a hediye etti.

/ DENİZLİHABER / 17 Kasım 2008 Pazartesi, 01:00

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki ikinci maçında, evinde İzmirspor’u konuk eden Denizli Gençlik Spor Erkek Basketbol Takımı, aldığı galibiyet ile liderliğini sürdürdü. Takım oyuncuları, galibiyeti, Yüzme Federasyonu’ndaki görevi nedeniyle Avustralya’da bulunan Kulüp Başkanı Nevruz Akan’a hediye etti.

Taraftarın desteği büyüktü

Merkez Spor Salonu’nda oynanan maça taraftarların büyük destek vermesi sporcuları keyiflendirdi. Basketbol maçını Vali Yardımcısı M. Kemal Özgün, İl Genel Meclis Üyesi Veli Kalkan, Denizli Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ayvaz Polat ve çok sayıda taraftar izledi.

Basketbol şöleni

Evindeki ilk maçında da galip gelen Denizli Gençlik Spor Erkek Basketbol Takımı

izleyenlere basketbol şöleni yaşattı. Grubunun en istikrarlı takımı olan mavi beyazlı ekip, 2. Lig yolunda galibiyet serisine devam etmek istiyor. Seyircinin desteği ile başarılı bir maç çıkardıklarını belirten Takım Menajeri Ahmet Şahan, “Deplasman galibiyetimizin ardından, evimizde de galip gelmek bizleri mutlu etti. Artık takım hedefine kitlendi. Ortaya konan mücadele, taraftar desteği ile galibiyeti getirdi. Hocamız ve sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyoruz. Bize her konuda destek olan Denizli Gençlikspor Kulüp Başkanımız Nevruz Akan’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu galibiyeti ona hediye ediyoruz” dedi.

Maçtan sonra ise kulüp yönetimi tarafından sporculara galibiyet primi dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı