REKLAMI GEÇ

Gençlik Spor Kulübü, spora özendiriyor

Gençlik Spor Kulübü, spora özendiriyor

Denizli Gençlik Spor Kulübü tarafından öğrencilerin spora teşvik edilmesi için okul gezileri düzenleniyor. Öğrencilere spor hakkında bilgi veren Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ,ihtiyaç sahibi okullara da malzeme yardımında bulunuyor.

/ DENİZLİHABER / 25 Aralık 2008 Perşembe, 01:00

Denizli Gençlik Spor Kulübü tarafından yapılan ziyaretler ile öğrencilere spor branşları ve sporun faydaları hakkında bilgiler veriliyor. Kulüp yönetimi, belirlediği okullar ile özellikle maddi durumu zayıf olan ve spor malzemesi eksik olan okullara da spor malzemesi hediye ediyor. Bu ziyaretler çerçevesinde Dr. Bekir Sıddık Müftüler İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Denizli Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri öğrenciler ile sohbet etti, sporun faydalarını anlattı.

Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan ilköğretim çağındaki öğrencilerin kötü alışkanlıklara kapılmadan, spora yönelmesini sağlamaya çalıştıklarını belirterek “Bizler Denizli Gençlik Spor Kulübü olarak okullara düzenlediğimiz ziyaretler ile öğrencilerimize sporun faydalarını anlatıyoruz. Spor branşlarını tanıtıp öğrencilerini ilgisini çekiyoruz. Sporda başarılara imza atmış sporcularımızı tanıtarak,onları örnek almalarını istiyoruz. Maalesef kötü alışkanlık edinme yaşı ilköğretime kadar inen bir ülkedeyiz. Bunun önüne geçmek için hep birlikte çocuklarımızı spora yöneltmeliyiz. Çünkü kötü alışkanlıklardan korunmanın yolu spordur. Aile, öğrencilerin arkadaş çevresi ve toplumumuz spora yönelmeli ki gelecek nesillerimizde spor yapsın. Sağlıklı bireyler yetiştirmek için küçük yaştan güzel alışkanlıklara yöneltelim. Bizler e bu anlayış ile okullarımızı ziyaret ediyoruz. Özellikle maddi olarak sıkıntı da olan spor malzemesi eksikliği olan okullarımızı tercih ediyoruz. Buralardan çocuklarımızın spora özenmesini amaçlıyoruz” dedi. Yapılan ziyaretin ardından öğrencilere spor malzemesi dağıtan Başkan Nevruz Akan,öğrencilerden ise spor yapma sözü aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı