REKLAMI GEÇ

“General değil asker lazım”

“General değil asker lazım”

Denizli’de ki amatör spor kulüpleri ile bir araya gelen ASKF Başkan Adayı Feyyaz Ceşen, yönetimde kendisine general değil asker gerekli olduğunu belirterek, yönetim listesinde, çalışacak isimlere yer vereceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 3 Haziran 2008 Salı, 00:00

ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) seçimlerine bir hafta kala, adaylığını resmen açıklayan tek aday olan Feyyaz Ceşen, çalışmalarını sürdürüyor. Haftaya Çarşamba günü saat 14.00’de yapılacak ilk toplantıda, genel kurulun gerçekleşmesini isteyen Ceşen, kulüp temsilcilerinden seçime iştirak etmelerini ve zaman kaybedilmemesi gerektiğine dikkat çekti.

Seher Ağaoğulları Tesisleri’ndeki toplantıya, Denizli merkezdeki 30 amatör takımdan 25’inin yetkilileri katıldı. Amatör kulüp temsilcilerinin sıkıntılarını tek tek dile getirdiği toplantıda, sorunlar açık yüreklilikle tartışıldı. ‘Dün yok bugün var’ diyen Feyyaz Ceşen, kendilerinin elçi olduğunu ve amatörlerin tenkitleri ile hatalarını göreceklerini ve en iyisini yapmak için çalışacaklarını söyledi. Ceşen, yönetim listesinin henüz netleşmediğini ancak bölgelere ayırdığı amatörlerden, birer temsilcinin yönetime gireceğini, bunu ilk olarak Çivril’de yaptıklarını ve Yeşil Çivrilspor Başkanı Vehbi Demir’i bölge kulüplerinin de onayını alarak, yönetim listesine aldıklarını açıkladı.

Yapacağı projelerden de bahseden Ceşen, merkezde iki futbol sahasının sentetik çim yapılarak, daha çok amatör futbol takımının sahalardan faydalanmasını sağlayacaklarını dile getirdi. Ceşen, maçlarda ve antrenmanlarda sakatlanan futbolcuların ücretsiz tedavileri için de özel hastaneler ile irtibat içinde olduklarını, İzmir ve Ankara’da olduğu gibi sporcu sağlık merkezi oluşturulması için çalışacaklarını kaydetti. Amatörlerin isim hakkının satılması gibi sponsorluk anlaşmalarının yanı sıra, sağlık raporlarının tek bir yerden alınması için bir sağlık merkezi ile görüştüklerini vurgulayan Ceşen, ‘ASKF’nin parasını kim yiyor’ gibi eleştiriler aldıklarını, bunu şeffaf hale getirmek için de 6 ayda bir gerçekleşen bütçe denetimini, ASKF’nin web sitesinde yayınlayarak, şeffaflık getireceklerine dikkat çekti.

Gözlemciler, hakemler, saha komiserleri, belediyeler gibi yerlerle taban birliklerin oluşması için gayret sarfedeceklerini anlatan Ceşen, yeni sezonda TFF’nin anlaştığı Garanti Bankası ile çalışacaklarını, bankada zaman kaybını önlemek için de belli bir saat anlaşması yapıp tek elden paraların yatırılacağına değindi. Üye kulüplerin sıkıntılarını gidermek için ilçe takımları ile ilçelerde, merkez takımları ile de Polisevi’nde belirli aralıklarla toplanacaklarını hatırlatan Ceşen, hizmet için seçimde amatörlerden yetki istedi.

Amatörlerin duayeni Fahri Ergür, 60 yıldır sporun içinde olduğunu belirterek, amatörlerin hep bölünmüşlükten kaybettiğini hatırlattı ve 20-25 yıl önceki amatörlükteki birlik ve beraberliğin yakalanması gerektiğini işaret etti. Sevginin ve birlikteliğin olduğu yerde başarının kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Ergür, Ceşen’e destek verdiğini ve amatörlerin, Ceşen etrafında birleşmesi gerektiğini dile getirdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet İbanoğlu ise 14 yıl il müdürlüğü döneminde kurumlarla kavgalı olmadığını, bu nedenle işlerin yürüdüğünü belirtti. Birlikte olun, güçlü olun diyen İbanoğlu, kendilerinin de amatörlerin sorunlarının çözülmesinde önayak olacağını ve güçlü bir görüntü oluşması için çalışacağını anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı