REKLAMI GEÇ

GSİM 2011’i değerlendirdi

GSİM 2011’i değerlendirdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tüm personelinin katılımıyla 2011 yılı değerlendirme toplantısı yaptı. İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, 2011 yılını başarıyla geçirdiklerini yeni yılda bu başarının katlanması için antrenörlere büyük iş düştüğünü söyledi.

/ DENİZLİHABER / 15 Aralık 2011 Perşembe, 16:59

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü idari binasında yapılan 2011 yılı değerlendirme toplantısına bütün personel katıldı. 2011 yılının özeleştirisi niteliğindeki toplantıda İl Müdürü Ahmet İbanoğlu Denizli’ye ait sporsal faaliyetler, tesis durumu, kültürel ve sanatsal aktiviteler, personel durumu ile ilgili genel bir bilgilendirme yaptı. İbanoğlu; 2011 yılının genel değerlendirmesi yapıldıktan sonra önümüzdeki yıllarda çıtanın daha da yükselmesi adına neler yapılabileceği konusunda özellikle antrenörlere çok fazla iş düştüğünü belirterek Denizli’nin gençlik ve spor alanında Türkiye’de adından sık sık söz ettireceğini ifade etti.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline aşure ikramı yapılarak, toplu resim çekimiyle bilgilendirme toplantısı sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı