REKLAMI GEÇ

Hedef on binlere spor yaptırmak

Hedef on binlere spor yaptırmak

Denizli Belediyesi ve Denizli Belediyespor kentte spor yapan kişi sayısını on binlere çıkarmak için ortak hareketle kolları sıvadı. Bu amaçla Denizli Belediyespor’un amatör branşlarındaki antrenörler ile toplantı yapılarak yol haritası belirlendi.

/ DENİZLİHABER / 20 Eylül 2012 Perşembe, 10:22

Spora yatırım hamlesi başlatan Denizli Belediyesi ile Denizli Belediyespor, onbinlerce kişiye spor yaptırabilmek için start verdi. Amatör spor dallarına verdiği önem ve desteğin yanı sıra başlatılan sportif tesis hamlesi ile daha sağlıklı tesislerde binlerce kişinin spor yapmasına vesile olan Denizli Belediyesi, Denizli Belediyespor ile ortak hareketle daha geniş kitlelerin spor yapmasını sağlamak için harekete geçti.

Denizli Belediye Meclis Üyesi ve Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Denizli Belediyespor’un bünyesinde ki 18 Amatör branşta görev yapan antrenörler ile Çamlık mesireliğindeki Hayal Kafe’de toplantı düzenledi. Toplantıya, Denizli Belediyespor Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Bahtiyar Mat, Akın Çelik, Mehmet Teke, Yönetim Kurulu üyeleri Kamil Yaşar Güleç, Süleyman Kaya, Metin Karakurt, Kemal Dağ, Cem Öztürk, Ekrem Başer, Ali Taşevli, İhsan Altaş ve Erdem Gündüz’de katıldı.

Denizli Belediyespor bünyesindeki amatör branş hocalarının ilk kez bir araya geldiği toplantı da konuşan Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Denizli Belediyespor bünyesindeki amatör branşlarda antrenörlerin özverili çalışmalarıyla, son günlerde sporcuların çeşitli branşlarda çok önemli başarılara imza attıklarını belirterek, antrenörlere ve şubelerden sorumlu yöneticilere teşekkür etti. Branşlarda ki antrenörler ile bir türlü bir araya gelemediklerini hatırlatan Başkan Uzunoğlu, ‘ İşlerimiz yoğun geçtiği için sizlerle bir araya gelememiştik. Bu kahvaltı vesilesi ile toplanmış bulunuyoruz. Yaptığınız çalışmalar ve varsa sıkıntılarınızı dinleyip çözüm önerilerini ortak akıl ile beraberce bulmak için karşılıklı konuşalım’ dedi.

Denizli Belediyespor’un Amatör Branşlar ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Akın Çelik ise, Amatör branşlarda ki antrenörler ile aile havası oluşturmak ve birlikteliği pekiştirmek için toplandıklarını belirterek, ‘ Denizli Belediyesi’nin daha önce başlattığı spor hamlesi ile semtlerde Basketbol, Voleybol sahaları yapılmıştı. Yakında yüzme havuzları da açılacak. Bundan böyle açılacak bütün kursları Denizli Belediyesi ile beraber açacağız. Amacımız Denizli’de ki on binlere daha iyi spor yaptırmak’ dedi. Denizli Belediyesi’nin en temiz kent ödülü aldığını vurgulayan Çelik, sporu daha geniş kitlelere yayarak, bu dalda da ödül almak istediklerini vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı