REKLAMI GEÇ

İki ödül bir arada

İki ödül bir arada

Ulusal çapta yapılan yüzme ve masa tenisi şampiyonalarında dereceye giren ve seviye tespit sınavında ilk 100’e giren Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi öğrencileri, ödüllerini törenle aldı. Ödül töreninde verilen, Nevzat Karaalp tarafından okula bir de spor salonu yapılacağı haberi, öğrenciler için ikinci ödül oldu.

/ DENİZLİHABER / 11 Nisan 2008 Cuma, 00:00

Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi’nin, ulusal çapta yapılan masa tenisi ve yüzme şampiyonalarında dereceye giren öğrencileri, Vali Hasan Canpolat’tan ödüllerini aldı. Öğrenciler için törendeki ikinci ödül ise okula bir spor salonu yapılacağı haberiydi.

Ödül törenine Vali Hasan Canpolat’ın yanı sıra Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Hayırsever İşadamı Nevzat Karaalp ve oğlu Önder Karaalp, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okulda düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Bayram Ali Yılmaz, “Öğrencilerimiz, bizim beklentilerimizden 4 kat daha fazla başarı gösterdi. Gençlerimizin kendilerine güvendikleri ve çalıştıkları takdirde başarılı olmamaları için hiçbir sebep yok” dedi.

Vali Hasan Canpolat öğrencilerin göstermiş oldukları başarının gurur verici olduğunu söyledi.

Eğitim ve eğitime katkıda bulunan hayırseverlerin istekleri söz konusu olduğunda, tüm işlerini bir kenara bırakıp bu tür toplantılara katıldığını belirten Vali Canpolat, “Bu okulu unutmayarak, mezun olduktan sonra önemli görevlere geldiğinizde unatmayarak daha ileri taşımak sizin elinizde. Okulu yapan hayırseverimiz Nevzat Karaalp’i kendinize örnek alabilirsiniz” dedi.

Törende, öğrencilere bir de müjde veren Vali Canpolat, “Okulu yaptıran hayırseverimiz Nevzat Karaalp, lisenin yanına bir de spor salonu yaptırma sözü verdi. Bu salon, okulun önemli bir eksiğini giderek ve öğrencilerin spor alanındaki başarılarını daha da artıracaktır” dedi.

Konuşmaların ardından yüzme ve masa tenisi yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ile seviye tespit sınavında ilk 1000’e girme başarısını gösteren toplam 50 öğrenciye ödülleri Vali Hasan Canpolat , Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Nevzat Karaalp ve Önder Karaalp tarafından verildi.  

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı