REKLAMI GEÇ

İzlem Keysan, kayakta Türkiye 8.si oldu

İzlem Keysan, kayakta Türkiye 8.si oldu

FIS-EYOF Milli takım için 2 sporcu ve Okullar Kış Spor Oyunları-ISF milli takım için de 5 sporcunun seçileceği milli takım seçmeleri Erzurum’da yapıldı. Seçmelere Denizli’den katılan İzlem Keysan, alp disiplini alanında 8. oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2022 Pazartesi, 15:58

21-25 Aralık tarihleri arasında Erzurum’da yapılan ve ilk gün GS, ikinci gün SL olmak üzere 3’er yarış etabından oluşan alp disiplini yarışmaları sonunda Denizli’nin başarılı Kayak sporcusu İzlem Keysan 8. olarak yeni sezon öncesi önemli bir derece elde etti.

Nikados Kış Sporları kulübü sporcusu olan İzlem 7 yıldır Kayak Ana Ligde yarışıyor. Geçtiğimiz sezon sonunda yine Erzurum da yapılan Anadolu Yıldızları Ligi Türkiye Şampiyonasında 1. Olarak büyük bir başarı göstermişti.

Yeni sezon öncesi, Kayak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden sporcuların yarıştığı milli takım seçmelerinde boy gösteren İzlem’in babası ve antrenörü Hakan Keysan, ”Milli takıma seçilebilmek için sadece 1.65 saniye kaldı. İzlem çabasıyla çok önemli bir mesafe kaydetti. Bu sezon da çok iyi çalışıp bu hedefe ulaşmak için çabamız sürecek. Kayak camiasında artık Denizli adını güçlü bir şekilde duyurduk. Yeni Kayak sporcularımızla da yeni hayallere ulaşacağımızdan eminim” dedi.

Nikados Kayak kulübü yıl boyunca kış sezonunda Nikfer’deki tesislerde kayak antrenman ve eğitimleri yaparken, yazın da kondisyon ve tekerlekli kayak-paten-kaykay çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı