REKLAMI GEÇ

Judo ligi başlıyor

Judo ligi başlıyor

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Judo Ligi terfi müsabakaları ile finallerin 22-23 Aralık tarihlerinde Denizli’de yapılacağını bildirdi.

/ DENİZLİHABER / 14 Aralık 2011 Çarşamba, 21:29

İbanoğlu, yaptığı açıklamada, Denizli’de 22 Aralık’ta 2012 sezonu Büyükler 1. Ligi ve Yıldız Judocular Ligi Terfi müsabakalarının yapılacağını, 23 Aralık’ta da Spor Toto Süper Ligi, Büyükler 1. Ligi, Yıldız Judocular Ligi finallerinin gerçekleştireceğini söyledi.

Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yapılacak judo müsabakalarına Türkiye’den 120 kulüpten yaklaşık bin 300 sporcunun katılacağını ifade eden İbanoğlu, “240 madalyanın yanı sıra 24 kupanın sahiplerini bulacağı dev organizasyon, judoda tüm gözlerin Denizli’ye çevrilmesini sağlayacak. Turnuva, Spor Toto Süper Ligi final müsabakaları, Büyükler 1. Ligi, Yıldız Judocular Ligi ve terfi müsabakalarının bir arada yapılacağı en prestijli ve en kapsamlı organizasyonlardan biri olma özelliği taşımaktadır. Bu hafta judonun kalbi Denizli’de atacak” dedi.

Ahmet İbanoğlu, 2011 yılında birçok Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yaptıklarını, bu organizasyonun da sorunsuz bir şekilde tamamlanacağına inandığını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı