REKLAMI GEÇ

Federasyon Başkanı Delihasan’dan İbanoğlu’na ziyaret

Federasyon Başkanı Delihasan’dan İbanoğlu’na ziyaret

Denizli’de gerçekleştirilen 19. Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası nedeniyle Denizli’de bulunan Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’ nu makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 8 Eylül 2012 Cumartesi, 10:45

Ziyarete Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan’ın yanı sıra, Karate Milli Takımlar Asbaşkanı Ramazan Oruç, Karate Milli Takım Menajeri Uğur Sezginer ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü İhsan Kaya katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; güzel bir organizasyon hazırladıklarından bahsederken Denizli’ye gelen bütün sporcuların rahat ve sağlıklı bir ortamda müsabakaları tamamlaması için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirtti. Ayrıca İl Müdürü İbanoğlu, Denizli olarak 19 senedir düzenli olarak düzenledikleri Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası’na bu sene, geçen sene katılan sporcu sayısından daha fazla sporcunun mücadele ettiğinden bahsetti.

Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan; organizasyonun sıkıntısız ve eksiksiz şekilde devam ettiğine değinerek organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdi. Denizli insanının karateye çok yatkın bir yapısının olduğuna değinen Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan Denizli insanının karateye çok yatkın bir yapısının olduğunu söyledi. Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan, seneye yapılacak olan 20. Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvasının ulusal ve uluslararası arenada daha çok yer alabilmesi için gerekli desteği vereceklerini söyleyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı