REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor ile el ele

Kızılcabölükspor ile el ele

Kızılcabölüklüler, Kızılcabölük spor ile el ele gecesi Denizli Kelleci Kardeşler Restaurant’ta yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 5 Aralık 2011 Pazartesi, 17:44

Denizli İl Özel idaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Ök, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Babadağ Belediye Başkanı Ahmet Yümsek, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Yatağan Belediye Başkanı Tuncer Tunçbilek, TFF Denizli İl Temsilcisi Bayram Soysal, Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Orhan Varolan, GEKİAD başkanı Hamdi Yılmazlı’nın da katıldığı yemeğe Kızılcabölüklüler de yoğun ilgi gösterdi.

Açılış konuşmasını yapan Kızılcabölük Spor başkanı, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, yoğun katılımdan dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, Kızılcabölük Belediyesi, Kızılcabölüklüler Vakfı, Genç Kızılcabölüklü İşadamları Derneği olarak her zaman Kızılcabölük Spor’un yanında olduklarını anlattı. Başkan Uslu; yakalan ivmenin artırılarak devam ettirileceğini ifade ederek; “Şampiyonluk hedefimiz, Şampiyonluk vazgeçilmezimiz” dedi.

Abdülkadir Uslu; “Yönetim kurulu içinde ya da dışında olmuş fark etmiyor, sporla iç içe olan, Kızılcabölüklü futbol adamları özverili bir şekilde çalışıyor. İyi bir teknik ekip, güzel bir kadromuz var. Özellikle seyircilerimizin desteğini de belirtmek isterim. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız. Bu gecenin organizasyonunda emeği geçenlere özellikle teşekkür ediyorum. Bu gecenin düzenlenmesinde katkı veren; Gama Tekstil Osman Aydınlık, Şambrock tekstil Abdülkadir Uslu, Sayın Tekstil Kamil Sayın, Naza Tekstil Osman Duran, Horoz Tuz Hamdi Yılmazlı ve Seyran Çerezleri’ne yönetim kurulu adına şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Kızılcabölük Spor yararına şirketlerin sponsorluğunu yaptığı hediyeler yardım karşılığı çekilişsiz olarak dağıtılırken, Orjinal-imzalı Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş formaları çekişmeli bir açık artırmayla sahiplerini buldu. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı yemekli eğlence geç saatlere kadar devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı