REKLAMI GEÇ

‘Koşabiliyorken koş’ tam gaz sürüyor

‘Koşabiliyorken koş’ tam gaz sürüyor

Spor Genel Müdürlüğü’nün insanları spor yapmaya teşvik etmek için hayata geçirdiği Koşabiliyorken Koş projesi Denizli’de tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Şehir Koşu Yolunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun katılımıyla koşu ve egzersiz yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2012 Pazartesi, 13:07

Denizli halkının yoğun ilgi gösterdiği koşuda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri Zafer Akçay ve Gül Karaman vatandaşlara sağlıklı yaşam egzersizleri yaptırdı.
Vatandaşların düzenli ve bilinçli spor yapmaları için çalıştıklarını söyleyen antrenörler koşunun yarısında vatandaşların nabızları ölçülerek vücut kitle endekslerini hesapladı.

Koşabiliyorken Koş Projesi dahilinde pazartesi, çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri 06.30 – 08.30 saatleri arasında Yeni Şehir Koşu Yolu ve Çamlık Parkında Uzman Antrenörler eşliğinde sağlıklı yaşam egzersizleri yaptırılıyor. Antrenörler sporu seven, kendisiyle barışık, paylaşımcı bir toplum için bütün Denizlilileri Yeni Şehir Koşu Yolu ve Çamlık Parkı’na beklediklerini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; Koşabiliyorken Koş” projesinin, vatandaşlara kontrollü ve düzenli spor yapma alışkanlığı kazandırması açısından önemli bir çalışma olduğunu söyleyerek spor yapanlara antrenörler tayin edip, onların daha bilinçli spor yapmalarını sağladıklarını belirtti. İbanoğlu; “Spor yapayım derken sağlıklarından olmamaları için yaş, kilo ve boy durumlarına göre egzersiz şiddetini ayarlayabilecek antrenörler görevlendirdik. Bununla halkımızın daha bilinçli spor yapmasını ve doğa bilecek sakatlıkların önüne geçmiş oluyoruz.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı