REKLAMI GEÇ

KREDİ KARTI KOPYALAYAN 4 KİŞİ YAKALANDI

KREDİ KARTI KOPYALAYAN 4 KİŞİ YAKALANDI

Denizli, Muğla ve Antalya’da turistlere ait kredi kartlarını kopyalayarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 4 kişi tutuklandı.

/ DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2011 Perşembe, 14:07

Denizli, Muğla ve Antalya’da turistlere ait kredi kartlarını kopyalayarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 4 kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Z. D. (31), M. O. (30), M. D. (27) ve K. Ö. E. (34) isimli kişilerin, Denizli il merkezi, Acıpayam ve Kale ilçeleri ile Muğla ve Antalya illerinde turistlere ait kredi kartlarını kopyalayarak dolandırıcılık ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Bazı iş yeri sahiplerine yüzde 50 komisyon vererek kredi kartlarıyla nakit para temin ettiği iddia edilen 4 kişi, Denizli’nin Kale ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda kopyalanmış kredi kartlarını kullanırken suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların üst ve araçlarında yapılan aramada, 1 kart okuyucu ve kopyalayıcı cihaz, 1 pos cihazı, 3 bilgisayar, 4 sahte kredi kartı, yapılmış işlemlere ait pos cihazı çıktısı ve 13 bankamatik kartı ele geçirildi. Zanlılar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı