REKLAMI GEÇ

Milli gurur heyecanı

Milli gurur heyecanı

Denizli Gençlik Spor Kulübü Bayan Boksörü Özlem Dinç, aldığı başarılı sonuçlar ile dikkatini üzerine çekti. Başarılı sporcu 1-13 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Ahmet Cömert Hazırlık Kampı’na milli unvanı almak için gitti

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2009 Perşembe, 00:00

Denizli Gençlik Spor Kulübü’nün bayan boksörü Özlem Dinç milli davet aldı. Milli ünvanı almak için 1-13 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Ahmet Cömert Hazırlık Kampı’na davet edilen Dinç, kamptan milli olarak dönerse, 14-20 Nisan tarihleri arasında yapılanacak olan Uluslararası Ahmet Cömert Turnuvası’nda da milli sporcu olarak ringe çıkacak. Milli forma ile Denizli’yi başarı ile temsil edeceğini belirten Özlem Dinç “Boks sporunun gelişmesi için ben var gücümle çalışıyorum. İlime, kulübüme başarılar getirmek için mücadelemi sürdürüyorum. Milli davet aldığım içinde çok mutluyum. Ahmet Cömert turnuvasında da yine başarılı sonuçlar almak için çalışacağım ve ilime başarı kazandıracağım” dedi.

Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan başarıların devam edeceğini belirterek, “Ülkemizin önemli turnuvalarından biri olan önemli Ahmet Cömert Turnuvası öncesi çağırılan başarılı sporcumuz, turnuvadan milli unvanını alarak dönecektir. Düzenlenecek olan turnuvada da başarılı sonuçlar alacağından eminim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı