REKLAMI GEÇ

Milli Takım’a lokumlu destek

Milli Takım’a lokumlu destek

Ömeroğlu Gıda Sahiplerinden Tamer Çelik, Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu´ndaki son maçında Çek Cumhuriyeti´ni 3-2 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımı’na tamamen doğal, üzüm çekirdeği tozundan yapılmış, ‘Cagi’ isimli lokumdan 25 paket gönderdi.

/ DENİZLİHABER / 20 Haziran 2008 Cuma, 00:00

Denizli’de 60 yıldan bu yana şeker, lokum, tahin ve helva üretimi yapan ve iki ay önce de üzüm çekirdeği tozundan patentli olarak ‘Cagi’ markası ile lokum üretimi gerçekleştiren Ömeroğlu Gıda, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale yükselen Türkiye Milli Takımı’na, tamamen doğal, üzüm çekirdeği tozundan yaptıkları lokumdan 25 paket gönderdi.

Çek Cumhuriyeti maçında çok heyecanlandığını ve duygulandığını anlatan Ömeroğlu Gıda Sahiplerinden Tamer Çelik, “Milli takımımız bize son maçında çok büyük bir mutluluk ve gurur yaşattı. Futbolcularımız gerçekten son maçta çok enerji harcadılar, çok yoruldular, yağan yağmur nedeni ile üşüten futbolcumuz da olabilir. Kendilerine tamamen doğal, Denizli’nin seçkin kara üzümlerinin çekirdeğinden yapılan tozdan, doğal pekmez ve bal karışımı ile ürettiğimiz lokumlarımızdan gönderdik. Bu lokumlardan daha çok enerji alacak futbolcularımızın Hırvatistan maçından da galibiyetle çıkarak bizleri yine mutluluğa boğmalarını, tüm Türkiye gibi ben de çok istiyorum. Lokumumuzun hiçbir yan etkisi olmadığı gibi sağlık deposu ve enerji deposu olma özelliği de vardır. Futbolcularımız oynadıkları oyunla ve attıkları gollerle ülkemizi en güzel şekilde temsil etti. Tüm dünyaya Türk’ün gücünü bir kez daha gösterdi. Biz her zaman takımımızın yanındayız. Onlar Avusturya’da ama bizim kalbimiz ve dualarımız onlarla” dedi.

Avusturya’ya gönderdi

İki özel pakette üzüm çekirdeği tozundan yapılan 25 paket lokumu DHL Kargo Ön Büro Yetkilisi Suat Suvay’a teslim eden Çelik, “Milli Takımımız, Avusturya’nın başkenti Viyana’ya yaklaşık 50 kilometre mesafede bulunan Krems Kasabası’ndaki Steigenberger Avance Hotel’de konaklıyormuş. İnternetten araştırıp adresi buldum. Milli Takım Teknik Direktörümüz Fatih Terim adına futbolcularımıza ulaştırılmak üzere lokumlarımızı kargoya verdim. Milli takımımız, lokumumuzdan aldığı güçle Hırvatistan takımını gole boğacak. Ben buna yürekten inanıyorum” dedi.

Baba mesleği

Denizli’de 60 yıldan bu yana şeker, lokum, tahin, helva üretimi yaptıklarını ve 8 aylık bir araştırma geliştirme çalışmasından sonra, iki ay önce de üzüm çekirdeği tozundan patentli olarak ‘Cagi’ markası ile lokum üretimi yaptıklarını anlatan Çelik, “Baba mesleğimiz olan şekerciliği sürdürüyoruz. Yeniliğe açık bir firmayız. 12-15 Haziran tarihleri arasında İstanbul Cadde Bostan’da açılan ‘Soframızdaki Anadolu’ fuarında stant açarak kendi imalatımız olan ürünlerimizi, ilimizi ve ‘Cagi’yi tanıttık. Cagi fuarda en fazla ilgi çeken ürün oldu. Bizim standımız da fuarda en çok ziyaretçi ağırlayan stantlar arasına girdi. Önümüzdeki aylarda yine üzüm çekirdeği tozundan farklı tatlar üretmeye devam edeceğiz. Artık insanlar tamamen doğal sağlık ürünlerine çok önem veriyor. Yan etkisi olmayan ürünler ise müşteriler tarafından ilgiyle satın alınıyor” dedi

Cagi’nin faydaları

Hijyenik bir ortamda, özenle seçilen siyah üzümlerin çekirdeklerinin, özel işlemlerden geçirilerek besin değeri ve doğal özelliğinin korunarak, toz haline getirildiğini anlatan Çelik, “Hazırlanan özel üzüm çekirdeği tozunu, ilimizin doğal pekmezi ve doğal balı ile karıştırarak lokum haline getiriyoruz. Tamamen doğal ve hiçbir katkı maddesi bulunmayan üzüm çekirdeği lokumumuz, insan vücudunu kansere karşı koruyup tümör oluşumunu engelleyebilir. Kolestrolü düşürüp, kalp, damar hastalıkları riskini azaltır. Damar sertliğini önleyen üzüm çekirdeği, kılcal damarları açar, migren ağrılarına iyi gelir, damarları daha sağlam hale getirir. Bacaklarda oluşan varislere karşı kullanılabilir. Özellikle kadınlarda göğüs, cilt kanserini önleyebilir. Antimikrobiyal özelliği sayesinde boğazdaki bademcik iltihabı, faranjit ve larenjite iyi gelir. Cildi gençleştirir. Hipertansiyon, kalp krizi ve felç olasılıklarını azaltır. Gözdeki katarakta iyi gelir. Histamin salgısını azaltarak alerjiyi önleyebilir ve Romatizmal hastalıklara iyi gelir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı