REKLAMI GEÇ

Miniklerden DEV adımlar

Miniklerden DEV adımlar

2008 Yaz Dönemi’nde Denizli’den ciddi bir katılım kazanan 12 Dev Adam Basketbol Okulları, kısa süre içerisinde, iyi yetişmiş bir basketbolcu kümesine sahip olmayı hedefliyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Haziran 2008 Perşembe, 00:00

Yol haritasını Anadolu basketbolunun ihtiyaçları doğrultusunda belirleyen ve uzun bir altyapı çalışmasının ardından 2002’de hayata geçirilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları (12 DABO) Projesi, 6. yılını da geride bıraktı. Türkiye’nin en kapsamlı basketbol altyapı projesi olma özelliği taşıyan 12 DABO, 12 eğitim dönemi boyunca yaklaşık 25 bin öğrenciye basketbol eğitimi verdi. 2007-2008 Kış Dönemi’nde Türkiye genelinde 50 ilde faaliyet gösteren 12 DABO, ekibine 2 bin öğrenci ekleyerek yoluna devam ediyor.

12 DABO’nun 7. Yaz Dönemi’nde 1996–2001 arası doğumlu kız ve erkek çocuklarının kayıt yaptırabileceğini söyleyen Antrenör Halil Savaş, bu dönemde yalnızca Denizli’den şimdiye kadar 150 öğrencinin kaydının yapıldığını belirtti. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen projenin, 7–12 yaş arası kız ve erkek öğrencilerin basketbol oynamasını sağladığını dile getiren Savaş, “Yıl içinde en az 3 kez periyodik olarak düzenlediğimiz organizasyonlarda, sporcularımızı çeşitli illerde bir araya getirerek turnuvalar düzenliyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin akademik eğitimlerinde herhangi bir kesintinin olmaması için de hocalarımızla sürekli işbirliği içerisinde bulunuyoruz. Böylece projenin 6. yılını geride bırakacağımız 2008 Yaz Dönemi’nde ciddi anlamda iyi yetişmiş bir basketbolcu kümesine sahip olacağız. 12 DABO’nun ilk giriş ücreti 90 YTL, geri kalan her ay için ise 40 YTL’dir. Ayrıca örgencilerimize ilk giriş ücretinin karşılığında 2 takım eşofman ve çanta veriyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı