REKLAMI GEÇ

Nerede hareket orada bereket

Nerede hareket orada bereket

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü’nün “Bakanlığımız 1 Yaşında” kutlamaları dahilinde hayata geçirdiği, “Nerede Hareket Orada Bereket” etkinliğinde sporcular halkla buluştu.

/ DENİZLİHABER / 22 Ekim 2012 Pazartesi, 14:42

Türkiye’de spor bilincini arttırmak ve halkın spor faaliyetlerine katılımını sağlamak amacıyla yaz aylarında yapılan projelerin kış aylarında da devam etmesine yönelik çalışmalar “Nerede hareket orada bereket” sloganıyla 81 ilde eş zamanlı olarak yapıldı.

“Nerede Hareket Orada Bereket” etkinliği Denizli’de, Çamlık Parkı’nda gerçekleştirildi. Halkın yoğun katılımıyla şenlenen ve sporcuların gösterileriyle hayat bulan etkinlik Çamlık Parkı içinde gerçekleştirilen toplu yürüyüşle başladı. Yürüyüş esnasında sporcular çeşitli marşlar söyleyerek halkla buluşmalarını daha da neşeli hale getirdiler.

Toplu yürüyüş sonrasında, Denizli Gençlik Merkezi halk oyunları topluluğu gösterileriyle izleyenlere hoş dakikalar yaşatırken, halkımızın da katılımıyla gerçekleştirilen halat çekme yarışı renkli görüntülere sahne oldu.

Bir tarafta eskrim, bir tarafta badminton, başka bir tarafta ise yüzde yüz Türk sporu olan Hemsballın oynandığı etkinlikte Çamlık Parkı adeta spor köyüne dönerken, küçüklerin halka çevirme oyunu görülmeye değerdi. Etkinlik karate, taekwondo ve wing tsung gösterileri sonrası yapılan güreş ve judo müsabakalarıyla sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı