REKLAMI GEÇ

PAÜ’NÜN BAYAN RAKETLERİ 1. LİGE YÜKSELDİ

PAÜ’NÜN BAYAN RAKETLERİ 1. LİGE YÜKSELDİ

Pamukkale Üniversitesi Bayan Tenis Takımı, Antalya’da yapılan Üniversitelerarası Tenis müsabakasında 40 üniversite arasından 2. sıraya yerleşerek 1. Lig’e yükseldi.

/ DENİZLİHABER / 5 Nisan 2011 Salı, 12:55

Pamukkale Üniversitesi bir çok alanda olduğu gibi sporda da önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 28 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen Üniversitelerarası Tenis müsabakasına katılan Pamukkale Üniversitesi, bayan ve erkeklerde ilk üç arasına girmeyi başardı.

Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig statüsünde toplam 85 üniversitenin mücadele ettiği müsabakalar sonunda PAÜ Bayan Tenis Takımı ikinciliği kazanarak bir üst lig olan 1. Lig’e yükseldi. İlk iki sıradaki takımların bir üst lige yükseldiği maçlar sonunda PAÜ Erkek Takımı ise üçüncülüğü elde ederek 1. Lig şansını kıl payı kaçırdı.

Müsabakalar öncesi sıkı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Antrenör Aydın İlhan, zorlu bir maratondan sonra 1. Lig’e yükselmenin sevincini yaşadıklarını kaydetti. Denizli’de ilk defa bir takımın 1. Lig seviyesine yükseldiğini ifade eden İlhan, aynı disiplin ve heyecanla gelecek sezon Süper Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı