REKLAMI GEÇ

PEV’E MİLLİ ONUR

PEV’E MİLLİ ONUR

Pamukkale Eğitim Vakfı (PEV) Özel PEV Koleji Basketbol Spor Kulübü’nden 4 basketbolcu, Konya’da kampa girecek Yıldız Milli Takım kadrosuna çağrıldı.

/ DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2011 Pazartesi, 16:24

Edinilen bilgiye göre, Konya ve Çanakkale’de Denizli’yi Türkiye Minikler Şampiyonası’nda temsil eden PEV Koleji Basketbol Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlediği Yıldız Milli Takım taramalarına katıldı. 1997’1998 doğumlu oyunculardan oluşan Antalya seçmelerinde, Denizli, Afyon, Muğla, Burdur, Isparta, Konya ve Antalya’dan 300 sporcu yer aldı.

Yıldız Milli Takım aday kadrosuna 22 sporcunun seçildiği Antalya taramaları sonucunda PEV Basketbol Spor Kulübü basketbolcularından Orhun Koçoğlu (13), Alper Turan Demirkol (14), Erkan Akgül (14) ve Yusuf Çoban (14), Konya’da kampa girecek Yıldız Milli Takım kadrosuna çağrıldı. Konya’da yapılacak Yıldız Milli takım kampı ise 20-22 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek.

PEV Koleji Basketbol Spor Kulübü, daha önce de Konya’da yapılan yaklaşık 50 en iyi oyuncu arasından yetenek kategorisinde 1. olarak Türkiye Şampiyonu unvanını kazanmıştı. İzmir ve Antalya gibi illerde yapılan basketbol turnuvalarına katılan kulüp, 1. Denizli Basketbol Dostluk Turnuvası’nda Ankara’dan ve İzmir’den gelen takımlarla yaptığı maçlarda 3. olmuştu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı