REKLAMI GEÇ

Şampiyon Gençlikspor

Şampiyon Gençlikspor

Denizli Gençlik Spor Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, Denizli’de gerçekleştirilen düzenlenen Kulüpler rası Basketbol İl Birinciliği’nde şampiyon oldu.

/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2009 Çarşamba, 01:00

Denizli Gençlik Spor Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, Kulüplü Yıldız Erkekler İl Birinciliği müsabakalarında aldığı tek mağlubiyet ve farklı galibiyetler ile şampiyon oldu. Müsabakaların sürpriz takımı olan Denizli Gençlik Spor Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, gruplara katılma hakkı kazandı.

‘Başarı ile temsil edeceğiz’

Manisa’da düzenlenecek olan grup maçlarında, Denizli’yi başarı ile temsil edeceklerini belirten Denizli Gençlik Spor Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takım Antrenörü Ahmet Şahan, “İlimizde düzenlenen Kulüplü Yıldız Erkekler İl Birinciliği müsabakalarında, başarılı maçlar ortaya koyarak aldığı farklı galibiyetler ile şampiyon olan Denizli Gençlik Spor Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, şampiyonluğu hakketti. Bizler basketbola verdiğimiz önemi, aldığımız başarılar ile kanıtlıyoruz. Bizim için alt yapı önemli. Şimdi buna yöneliyoruz. Aldığımız başarılar ile basketbolun ilimizde gelişmesini sağlayacağız. Ayrıca grup maçları için gideceğimiz Manisa’dan da başarı ile dönmek istiyoruz. İlimize bu başarıyı getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

‘Velilerimizle başardık’

Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan, Yıldız Erkekler Basketbol Takımı’nın başarısından dolayı büyük gurur duyduğunu belirterek bu başarının veliler ile alınan ortak bir başarı olduğunu belirtti. Başarılarına devam edeceklerinin altını çizen Başkan Nevruz Akan “Kulüplü Yıldız Erkekler İl Birinciliği müsabakalarında aldığımız şampiyonluk bizim için çok önemlidir. İlimize getireceğimiz başarıların kapısını açmış olduk. Aldığımız şampiyonlukta, velilerimizin de büyük emeği vardır. Çocuklarını spora teşvik eden ve her zaman tribünde desteğini devam ettiren velilerimize teşekkür ederim. Bu başarının en büyük ortağı onlardır. Bizler de bu destek ile birlikte ilimizde aldığımız başarının devamını getirmek istiyoruz. Sporcularıma ve teknik heyete bu şampiyonluğu takımımıza kazandırdığı için teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı