REKLAMI GEÇ

“Şimdi spor zamanı”

“Şimdi spor zamanı”

Denizli Gençlik Spor Kulübü yaz okulları kayıtları başladı. Yüzme, futbol, basketbol, boks ve tekvando branşlarında kayıtların başladığını belirten Kulüp Başkanı Nevruz Akan “Şimdi spor zamanı” diyerek herkesi spor yapmaya davet etti.

/ DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2009 Salı, 17:11

Denizli Gençlik Spor Kulübü tarafından yaz okullarında faaliyet gösterecek olan branşlar açıklandı. Yüzme, futbol, basketbol, boks ve tekvando branşlarında yaz okulu kayıtlarına başladıklarını belirten Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan, yaz okullarında her yaştan sporcu kaydı yaptıklarını söyledi.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Yaz okullarının en gözde branşı olan yüzme sporuna her kesimin katılmasını isteyen Nevruz Akan, dede ve torunların birlikte havuza gelmesini istedi. Yüzme bilmeyen herkese yüzme öğreteceklerinin altını çizen Akan, “Denizli Gençlik Spor Kulübü olarak Gümüşler Atatürk Yüzme Havuzu’nda, tecrübeli antrenörlerin himayesinde ve sağlıklı koşullarda yüzme yaz kursunu düzenliyoruz. Kayıtlarımız hızla devam ediyor. Öncelikli hedefimizi ilimizde yüzme bilmeyen herkese yüzme öğretmektir. Yüzme sporuna, küçük yaştan başlanılması için ailelerin teşviki ile tüm çocuklarımızı havuzlarımıza bekliyoruz. Miniklerin hem eğlenceli vakit geçirmesi hem de suyun sağlığı ile tanışması için torunlarımızı, dedeleri ile birlikte havuza bekliyoruz.  Büyüklerinin teşviki ile havuza gelecek olan çocuklarımızın suyu daha çok seveceği ve başarılı yüzücü olacağına inanıyorum” dedi.

Gençlik Spor Kulübü’nün en önemli hedefinin her branşta alt yapıya önem vermesi olduğunu belirten Başkan Nevruz Akan, futbol yaz okulunda da yeni yıldızlar keşfetmek için futbol seven herkese kapılarının açık olduğunu belirtti. Akan, “Futbolda çalışmalara başlıyoruz. Futbol yaz okulumuzda yeni yıldızlar yetiştirmek ve çocuklarımızın centilmenlik ve dostluk için futbol hayatına başlamasına yardımcı olacağız. Yeni yıldızların yetişmesi için yeni sezonda kuracağımız takımımız ile altyapısı sağlam bir şampiyonluk heyecanını yaşatacağımız bir yaz okulu hazırlıyoruz. Denizli Belediyesi’nin ilimize kazandırdığı ve Türkiye’nin en iyi sahalarından olan Akkonak Stadı’nda çalışmalarımız sağlıklı ortamda gerçekleşecek” dedi.

Yaz okulu branşları içinde basketbol, boks ve tekvando da olduğunu belirten Başkan Nevruz Akan “Basketbol, boks ve tekvando branşında da yeni sporcular yetiştirmek ve ilimizin bu branşlardaki başarısına başarı katmak için sporseverleri yaz okullarımıza bekliyoruz. Yaz okulu branşlarındaki çalışma programlarımız için www.denizligencliksporkulubu.com  adresini yayına hazırladık. Bize ulaşmak isteyen ve bilgi almak isteyen sporseverlerin, internet sitemize girmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı