REKLAMI GEÇ

Streetball turnuvası başladı

Streetball turnuvası başladı

Denizli Belediyesi, Genç Denizli Projesi kapsamında Streetball Turnuvası düzenledi. Turnuvanın ilk günü takımlar şampiyonluğu yükselmek için kıyasıya mücadele etti.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2012 Cuma, 10:00

İncilipınar Parkı’ndaki turnuva 17 Haziran 2012 tarihlerine kadar devam edecek ve şampiyon olan takımlara çeşitli hediyeler verilecek.
Genç Denizli, Takımını Kur Turnuvaya Katıl sloganıyla yeni bir projeye imza attı. Proje kapsamında, 4 kişilik takımını kuran herkes turnuvada mücadele edebiliyor. Turnuvaya katılım şartları taşıyan gençler, İncilipınar Parkı’nda Denizli Belediyesi’nin yaptırdığı basketbol sahalarını doldurdu. Yüzlerce kişi de gençlerin basketbol heyecanını seyretmek için sahaya akın etti. Turnuva kapsamında ilk olarak mücadele edecek takımlar belirlendi. Böylece turnuva maçları da tespit edilip şampiyona için start verildi. 17 Haziran’a kadar çeşitli maçlar yapılarak son gün şampiyon belirlenecek.

Genç Denizli Streetball Turnuvası, yıldız, genç, büyük ve veteran olmak üzere 4 kategoride oluşturuldu. 1994-1999 arası doğumlu olanlar yıldız, 1988-1993 arası doğumlu olanlar genç, 1981-1987 doğumlular büyük ve 1980 ve öncesi doğumlu olanlar ise veteran grubunda mücadele ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı