REKLAMI GEÇ

Taraftara biber gazlı müdahale

Taraftara biber gazlı müdahale

Denizli’de Adana Demirspor ile Balıkesirspor arasında oynanan Spor Toto 2.Lig Play-off maçının ardından Balıkesirsporlu taraftarlar ile emniyet güçleri arasında gerginlik yaşandı. Biber gazından etkilenen 10 Balıkesirspor taraftarı hastanelik oldu.

/ DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2012 Perşembe, 15:05

Adana Demirspor’un 1-0 kazandığı maçın ardından tribünlerden ilk önce Balıkesirspor taraftarı çıkartıldı. Stat çıkışında Kırmızı-Beyazlı kulübün taraftarları ile polis arasında kısa süren bir arbede yaşandı.

Çıkış kapısında polis biber gazı sıktı. Biber gazından 10 taraftar için polis stada ambulans çağırdı. Biber gazından etkilenen taraftarlar Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu duruma isyan eden Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, polis yetkilileri ile tartıştı, “Zaten federasyonun kara listesindeyiz bir de polisten biber gazı yiyoruz” dedi.

Balıkesirsporlu taraftarlar ile polise büyük tepki gösterdi. Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk ile yöneticilerin araya girmesiyle taraftar ile polis arasında çıkması muhtemel büyük olaylar engellendi. Hastaneye kaldırılan taraftarlar ambulansla kent dışına Balıkesirsporlu taraftarları taşıyan otobüse götürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı