REKLAMI GEÇ

Yakalı, şampiyonada Denizli’yi temsil edecek

Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan, 6 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda Denizli’yi Münevver Yakalı’nın temsil edeceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 26 Eylül 2008 Cuma, 00:00

Denizli Gençlik Spor Kulübü tarafından verilen iftar yemeğinde spor camiası bir araya geldi. Yemekte konuşan Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan 6 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan Dünya Okçuluk Şampiyonasında Denizli’yi Münevver Yakalı’nın temsil edeceğini söyledi. Yemeğe Vali Yardımcısı Kemal Özgün, Denizli Gençlik Spor İl Müdürdü Ayvaz Polat, İl Genel Meclis Üyesi Veli Kalkan, İl Temsilcileri, antrenörler, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte konuşan Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan, Denizli’ye başarı getirmek için çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Akan öncelikli olarak altyapıyı güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana başarılı çalışmalara imza attık. Öncelikli olarak altyapıyı güçlendirme çalışmalarını hazırladık ve uygulamaya soktuk. Aldığımız başarılarda doğru hedefte olduğumuzu gördük. Bu başarıda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan,6 Ekim tarihinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda milli takıma seçilen Münevver Yakalı’nın Denizli’yi başarı ile temsil edeceğini söyledi. Akan şampiyonadan derece beklediklerini belirterek “Kulübümüz sporcularından olan Münevver Yakalı, Antalya’ da düzenlenecek olan Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil edecek. Altyapıdan yetişen kızımız Milli Takım elemelerinden başarı ile dönerek bu şampiyonaya milli takım forması ile katılmaya hak kazandı. Bu bizim için büyük onur ve gururudur” dedi. Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil edeceği için mutlu olduğunu belirten Münevver Yakalı’ya Denizli Vali Yardımcısı Kemal Özgün, Denizli Gençlik Spor İl Müdürdü Ayvaz Polat da başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı