REKLAMI GEÇ

Yeşil sahanın şampiyonu Denizli Adliyesi

Yeşil sahanın şampiyonu Denizli Adliyesi

Bu sene 11.si düzenlenen Denizli Barosu Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası’nın kazananı belli oldu. Kupayı, Sarayköy Adliyesi takımı ile final oynayan Denizli Adliyesi kaldırdı.

/ DENİZLİHABER / 2 Haziran 2012 Cumartesi, 14:04

Hukukçular bu kez mahkeme salonlarında değil, sahalarda ter döktü. Mübaşirinden yazı işleri müdürüne, avukatından hakimine il genelindeki sportif yargı mensuplarının katıldığı Denizli Barosu Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası 1 ay sürdü.

Bu yıl 11.si gerçekleştirilen ve Mayıs başında start alan Denizli Barosu Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası’nın finali dün Denizli Adliyesi ile Sarayköy Adliyesi arasında gerçekleştirildi. Final maçında rakibini yenen Denizli Adliyesi, 11. Turnuvanın şampiyonu olurken, Sarayköy Adliyesi ise ikinci oldu.

Turnuvada 3.ve 4.lük karşılaşması ise EHUDER ile Acıpayam Adliyesi arasında gerçekleştirildi. EHUDER, rakibine üstünlük sağladığı maç sonrası bronz madalya kazanırken, Acıpayam Adliyesi turnuvayı 4. Sırada tamamladı.

Final maçını Denizli yargısının üst düzey isimleri izlerken, düzenlenen kupa töreninde dereceye giren takımların sevinci görülmeye değerdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı